Bianchi v sezóne 2022 s novými dizajnami inšpirovanými pro tour

Bianchi v sezóne 2022 s novými dizajnami inšpirovanými pro tour

 09. sep'21

Tím BikeExchange zahájil s Bianchi v závodnej sezóne 2021 úspešnú spoluprácu. Výsledkom je napríklad pódiové umiestnenie (3. miesto v celkovom poradí ) Simona Yatesa na Giro d´Italia.

Začiatok spolupráce s novým tímom bol jedinečný impuls pre vznik nového dizajnu závodných špeciálov, odrážajúc vysoké ambície tímu BikeExchange v kombinácii s dedičstvom značky Bianchi ako takej.

Pro tour tim bikeexchange

Výsledkom boli na prvý pohľad pútavé a dynamické farebné kombinácie na rámoch Bianchi vo svetových tour. Prémiový dizajn závodných tímov zo sezóny 2021, sa v nastávajúcej sezóne 2022 približuje k bežným jazdcom.

Predstavme si spolu jednotlivé dizajny zblízka:

 

Bianchi Oltre XR4 Disc

Závodný aero špeciál, ktorý má na konte mnoho pódiových umiestnení na svetových tour. Ponúkaný v troch farebných variantách inšpirovaných dizajnom tímu BikeExchange.

Bianchi Oltre XR4 YRB09XcBianchi Oltre XR4 YRB15I55XWBianchi Oltre XR4 YRB09XB 

Bianchi Oltre XR4 v novom dizajne je možno zakúpiť aj vo vezrii s klasickými brzdami

Bianchi Oltre XR4 classic brakes YRBL2XC 1 

 

Bianchi Oltre XR3 Disc

Hlavným cieľom pri tvorbe Oltre XR3 bolo ponúknuť výhody Oltre XR4 v dostupnejšej cene pre cyklistov. Okrem skvelých technológií preberá aj dizajn vlajkovej lode značky.

Bianchi oltre XR3 YRBK7I55XC

Bianchi oltre XR3 YRBK7I55XWBianchi oltre XR3 YRBK7IXB 

Bianchi Aquilla

Časovkársky špeciál dobre známy zo svetových tour, prináša jasný rukopis tímu BikeExchange aj do sériovej výroby.

Bianchi Aquilla TT YRBF4XC 

Bianchi Infinito CV

Infinito CV, ktorý disponuje patentovanou technológiou Countervail tlmiacou vibrácie, je top modelom v triede endurance bicyklov. Facelift pre sezónu 2022 je charakteristický harmonickým dvojfarebným prelivom fabieb príbuzných odtieňov, ktorý podčiarkuje dynamiku a ostré línie karbónového rámu.

Bianchi Infinito CV YRBZ5ICBianchi Infinito CV YRBZ5IB

Menšie decentné logo Bianchi na spodnej rámovej trubke vyzdvihuje moderný a minimalistický dizajn Infinita CV.

Model z nižšej verzie karbónu Infinito XE zostáva dizajnovo bez zmeny.

 

Bianchi Via Nirone Allroad

Gravelové prevedenie hliníkového endurance modelu Via Nirone dostalo okrem kotúčových bŕzd, tak isto nové farebné prevedenie inšpirované klasickou verziou Via Nirone 7.

undefinedBianchi Via Nirone YRB62GV

Všetky gravel bicykle od Bianchi sú obuté do širších plášťov so štýlovými šedými bočnicami. 

Bianchi Impulso 

V podobnom duchu redizajnovaného modelu Infinito CV prichádza do novej sezóny aj gravel Impulso v hliníkovej verzii. Dvojfarebný kontrast podobných odtieňov, minimalizmom inšpirované logo Bianchi zvrchu spodnej rámovej trubky a vidlica v karbónovom kabáte s opticky vystupujúcim logom orla, prináša dynamiku v každom teréne.

Bianchi impulso YRB1CIPBianchi impulso YRB1CAK

Bianchi Impulso Pro

Keďže gravel naberá na popularite, rodina bicyklov Bianchi sa rozrastá do sezóny 2022 o ďalší gravel postavený na karbónovom ráme – Impulso Pro.

Bianchi impulso pro aquamarineImpulso Pro je gravel pre pretekárov milujúcich rýchlosť, bez  ohľadu na povrch, na ktorom jazdia. Viac o novom karbónovom graveli sa dozviete v článku predstavujúcom Bianchi Impulso Pro.

 

Bicykle v nových dizajnoch a špecifikáciách pre sezónu 2022 sa čoskoro objavia na www.bianchi.sk. Pre viac informácií kontaktujte info@bianchi.sk alebo sledujte Facebook Bianchi Slovensko.

Poznámka: všetky uvedené obrázky bicyklov sú ilustračné. Ponúkaná špecifikácia modelov sa môže líšiť.