Bianchi Impulso Pro – Gravel bez obmedzení. Zábava bez obmedzení.

Bianchi Impulso Pro – Gravel bez obmedzení. Zábava bez obmedzení.

 06. sep'21

Navrhnutý pre milovníkov rýchlosti a adrenalínu na rôznych povrchoch.

 

Pre milovníkov gravlu

Gravel predstavuje novú filozofiu cyklistiky, ktorá v sebe spája výkon, štýl, adrenalín a lásku k prírode.

Impulso Pro sa zameriava na rýchlosť.

Toto je bicykel, ktorý odomkne čisté vzrušenie z rýchleho pohybu na ceste i v teréne a vzbudí vášeň pre jazdu. Je to správna voľba pre dlhé výjazdy po spevnených cestách, súťažné jazdenie a dobrodružstvá vo vysokých rýchlostiach bez ohľadu na povrch, na ktorom jazdíte.

B2 Bianchi Gravel Impulso Pro1920x1080

 

Diktujte v rýchlosti

Prach pohlcujúce Impulso Pro je postavené na čistú rýchlosť. Využíva geometriu rámu, ktorá poskytuje možnosť super responzívnej a tuhej jazdy so všetkými charakteristickými znakmi pretekárskeho pôvodu rodiny Bianchi. Rám je vyrobený z karbónových vlákien spevnených v kľúčových oblastiach (napr. hlavovej trubky) - a váži iba 1 100 g.

Výsledkom je minimalistický dizajn rámu s nízkou hmotnosťou, ktorý vyzerá a jazdí ako čistokrvný pretekár. Zašliapnite poriadne na asfalte, alebo nasajte prach na singletracku - ak jazdíte tvrdo a máte súťažného ducha, Impulso Pro je vás ideálny gravel bicykel od Bianchi.

B4 Bianchi Gravel Impulso Pro 20210802 1920x1080

 

Adrenalín v každom teréne

Zábavný, rýchly a pohotový gravel Impulso Pro vás bude tlačiť k nájdeniu hraníc vášho výkonu. Vďaka vysoko výkonným kotúčovým brzdám, pneumatikám s rozmermi 700 x 37 mm a elegantnej vidlici je Impulso Pro rýchly závodný bicykel pre milovníkov adrenalínu na rôznych povrchoch.

 

Dizajn zadného trojuholníka pre maximálny prenos energie

Plynulý prenos sily začína zadným trojuholníkom. Zadný trojuholník Impulsa Pro je tuhý, vďaka čomu dostávate reaktívny a agilný rám, vhodný na šprint ale aj na pohodovú jazdu mestom.

B6 zadna stavba Bianchi Gravel Impulso Pro 1920x1080

 

Priechodnosť pre širšie plášte predstavuje veľké možnosti

Rám Bianchi Impulso Pro umožňuje použitie pneumatík väčších šírok (kompatibilný s rozmerom do 700 × 38) a ponúka tak väčšiu kontrolu pri jazde. Širšie pneumatiky vám umožňujú prevádzkovať nižší tlak a ponúkajú vynikajúcu priľnavosť v rôznych terénoch.

 

Najlepšia reaktivita

So super tuhým karbónovým rámom Impulso Pro neplytváte výkonom. Torzná a priečna tuhosť poskytujú vynikajúci prenos sily bez toho, aby sa minula kvapka energie.

 

Prevedenie gravel biku s rukopisom Bianchi

Jemné dvojfarebné odtiene rámu splývajú s prírodným exteriérom. Modernú estetiku a ostré kontrastné línie dopĺňajú dve elegantné farebné kombinácie. Na výber je tradičná celeste alebo svetlé a tmavé odtiene zelenej, ktoré reflektujú vonkajší svet, s ktorým bicykel interaguje.

Vidlica má dynamický pás z uhlíkových vlákien a na oboch stranách kontrastuje výrazné logo orla Bianchi.

 

VOLANIE DIVOČINY

B3 bianchi 2021 1920x1080

Zelená kombinácia odrážajúca a splývajúca s prirodzeným zeleným prostredím vám umožňuje úplne sa ponoriť do prírody.

 

IKONA

B5 bianchi 2021 1920x1080

Celeste farba od Bianchi je možno najznámejšou farbou bicykla na svete a skutočnou klasikou. Na modeli Impulso Pro je klasická Bianchi farba prevedená v dvoch rôznych odtieňoch, vzdávajúc hold ikonickému vzhľadu.

Bicykel je dostupný v šiestich veľkostiach rámu, takže si na svoje príde cyklista každej postavy.

Ak chcete pretekársky gravel, objavte Bianchi Impulso Pro.