Nový Arcadex - gravel bike vybavený na dobrodružstvo, bikepacking a hľadanie hraníc

Nový Arcadex - gravel bike vybavený na dobrodružstvo, bikepacking a hľadanie hraníc

 10. jún'24

Arcadex je nástroj, ktorý vás posunie ďalej. Ďalej mimo vášho obvyklého jazdného prostredia. Ďalej do divočiny. Ďalej za komfortnú zónu. Chceli sme navrhnúť gravel bicykel, ktorý vás podrží na tých najdobrodružnejších jazdách. Nájsť nové spôsoby z úplne iného uhla. Výsledkom je nový Arcadex, neohrozený, robustný dobrodružný stroj, ktorý vás zavedie ďalej ako kedykoľvek predtým.

Moderný gravel ponúka dva trendy, rýchle pretekárske nasadenie a hľadanie dobrodružstva.

Bianchi reflektuje tieto trendy v komplexnej ponuke pretekárskeho radu Impulso a rodiny Arcadex, ktorá sa vydáva mimo vychodených ciest.

Arcadex plna vybava bikepacking

 

Arcadex – cesta za dobrodružstvom

Rám z uhlíkových vlákien Arcadex ťaží z endurance geometrie, vhodnej na jazdy na dlhé vzdialenosti a expedície. Bicykel nájdete osadený v dvoch verziách Pro a Comp. Všetky sú dodávané výhradne s jednoprevodníkom vpredu a rám neposkytuje možnosť montáže prešmykača.

Arcadex pro je vybavený kokpitom s plne interne vedenou kabelážou. Verzia Comp má časť káblov vedenú vonkajškom. Oba modely sú rozšíriteľné o možnosť výmeny plne integorvaných riadidiel z jedného kusu karbónu z dielne Bianchi Reparto Corse.

Arcadex 11

Arcadex má priechodnosť pneumatík až do rozmeru 700 c x 50 mm. Dá sa prevádzkovať aj s nasadzovacími blatníkmi pri použití 45 mm pneumatík.

Všetky špecifikácie obsahujú sedlo Mitora 149 H1, ktoré poskytuje celodenné pohodlie, ktoré potrebujete počas vašich dlhých dobrodružstiev.

 

Vlastnosti, ktoré ocení každý gravel biker

Modul vnútorného úložiska rámu (IFS) poskytuje jazdcovi extra kapacitu pre užitoťné maličkosti ako napríklad CO2 bombičky, páky na pneumatiky, energetické tyčinky, alebo multifunkčné náradie.

Arcadex storage v rame

Toto všetko pojme púzdro Velomann, navrhnuté tak, aby sa zmestilo do modulu IFS. Drží vaše nástroje pohromade a zároveň vďaka nemu počas jazdy nehrkáte ani neodierate vnútro priehradky.

Oska na zadnom kolese obsahuje 4,5 a 6 mm imbusový kľúč.

Bianchi arcadex imbusovy kluc v oske

Arcadex prichádza na trh spolu so sadou štyroch nových tašiek (100% nylon), vďaka čomu získate variabilitu, ktorá vás podporí pri akejkoľvek jazde.

Sortiment tašiek ORMA, navrhnutý a vyrobený spoločnosťou Bianchi, bude k dispozícii aj samostatne u všetkých autorizovaných predajcov Bianchi.

Rámová sada obsahuje dostatok bodov na pripevnenie tašiek a príslušenstva.

Bianchi arcadex orma bags

Arcadex vám dáva možnosť osadenia odpruženej vidlice. Verzia Arcadex Pro, ktorá sa dodáva s odpružením Rockshox Rudy XPLR so zdvihom 30 mm. Predné odpruženie zosilňuje už tak pôsobivé schopnosti bicykla v drsnom teréne.

 

Arcadex Pro

Arcadex Pro je prispôsobený na to, aby vás zaviedol hlbšie do divočiny a to vďaka komponentom značky Velomann.

Za všetky hovoria vlastné kolesá Terbium 30 z uhlíkových vlákien vážiace iba 1520 g. Verzia Pro je k dispozícii s alebo bez odpruženej prednej vidlice Rockshox Rudy XPLR. Je ponúkaná s elekrickou sadou SRAM APEX/GX AXS alebo mechanickou Shimano GRX 822.

undefined

Pro je ponúkaný v dvoch plne matných farbách: celeste, alebo tmavá lesná zelená, obe s čiernymi detailmi.

 

Arcadex Comp

Arcadex Comp je ideálny bicykel pre jazdcov, ktorí chcú začať jazdiť ďalej za hranice komfortnej zóny. Hliníkovým kolesám Fulcrum Rapid Red sekundujú mechanické sady Shimano GRX 610 alebo SRAM Apex.

Arcadex comp trequartiDizajnéri Bianchi vytvorili pre model Comp dve plne lesklé farebné varianty: klasická celeste a grafitová, alebo kovový piesok s grafitom.

 

 

Konkrétne špecifikácie nájdete na bianchi.sk -> arcadex. Bicykle Bianchi Arcadex môžete objednávať už dnes u všetkých autorizovaných predajcov Bianchi na Slovensku alebo na info@bianchi.sk