Limitovaná edícia Bianchi Oltre RC Tour de France: oficiálny bicykel Grande Boucle

Limitovaná edícia Bianchi Oltre RC Tour de France: oficiálny bicykel Grande Boucle

 13. jún'23

Bianchi odhaľuje oficiálny bicykel Tour de France!

Limitovaná edícia Oltre RC Tour de France, špeciálne vyrobená v limitovanom náklade iba 176 kusov, čo je rovnaký počet športovcov, ktorí sa zúčastňujú Grande Boucle. Aerodynamický koncept Bianchi Hyperbike teraz zahŕňa prestíž a šarm najväčších svetových etapových pretekov.

Bianchi oltre RC tour de france

 

Oltre RC Tour de France

Počkať sa oplatilo. Len pár týždňov pred začiatkom Tour de France 2023 v španielskom Bilbau predstavuje Bianchi oficiálny bicykel Grande Boucle. Oltre RC Tour de France Limited Edition stelesňuje podstatu toho, čo spája Bianchi a Tour de France: dve značky stelesňujúce cyklistiku, ktoré tvoria históriu tohto športu a naďalej formujú jeho budúcnosť pomocou inovácií.

 

Prestíž, exkluzivita, šarm a inovácia sú zahrnuté v každom zo 176 kusov limitovanej a číslovanej edície Oltre RC Tour de France.

Toto číslo nie je náhodné.

176 predstavuje presný počet športovcov, ktorí 1. júla vyrazia z Bilbaa s cieľom zapísať sa do histórie najvýznamnejších cyklistických etapových pretekov na svete, tretieho najväčšieho celosvetového športového podujatia z hľadiska záujmu verejnosti po olympijských hrách a majstrovstvách sveta vo futbale.

Reparto corse x tour de france 

Bianchi a Tour de France vyvinuli špeciálnu edíciu vlajkového modelu Bianchi Reparto Corse. Oltre RC Tour de France Limited Edition vylepšuje aerodynamický koncept prvého hyperbiku na svete, ktorý jedinečne využíva revolučnú technológiu Air Deflector. Pridáva exkluzívne prvky, ktoré sú spojené s identitou a prestížou Tour de France.

 

Pre túto špeciálnu príležitosť Bianchi Reparto Corse vyvinulo novú exkluzívnu farebnú schému, počínajúc nezameniteľnou Celeste Bianchi a transformujúcou ju meniacimi sa odtieňmi, zdobenými metalickými a dúhovými efektmi. Ide o modernú verziu tradičnej Celeste Bianchi, ktorá sa harmonicky spája s dúhovým žlto-zlatým, ikonickým symbolom Tour de France. Každý zo 176 modelov limitovanej edície Oltre RC Tour de France je ručne maľovaný v Taliansku s logom Grande Boucle umiestneným na pravej strane sedlovej trubky.

Rucny finis Oltre rc tdf 

Oltre RC, vybavené sadou Shimano Dura Ace Di2, sa prezentuje a predáva ako celok s jedným z najľahších sediel na svete: RC139 Carbon s hmotnosťou iba 145 g. Dizajnovo je prispôsobené žltými akcentmi a symbolom Tour de France. Záruku špičkového výkonu ešte viac posilňuje set kolies Reparto Corse RC50 a RC65 so systémom SPB Tech pre absolútnu plynulosť a rýchlosť.

 

Už v rokoch 1952 a 1953 vyrobilo Bianchi prvý slávnostný model na svete s názvom „Tour de France“. A to pri príležitosti prvého víťazstva Fausta Coppiho v roku 1952.

Po 70 rokoch sa tak Bianchi vracia na vlny úspechu a tradície a prináša Oltre RC Tour de France Limited Edition.

 

Tu sa začína úplne nový príbeh

Oltre RC Tour de France Limited Edition je k dispozícii na predaj od dnes (utorok 13. Júna). S bicyklom prichádza aj špeciálneny box, ktorý urobí váš zážitok ešte hodnotnejším a exkluzívnejším.

Specialny box k oltre tdf 

Vo vnútri balenia nájde 176 majiteľov originálny žltý dres, uvítací list podpísaný generálnym riaditeľom Bianchi, knihu s obrázkami a príbehmi s podrobnosťami o všetkých aspektoch Oltre RC Tour de France Limited Edition. Rovnako tak vlastnícku kartu s názvom a číslom (od 1 do 176), ktoré je zobrazené aj na ráme, označujúce vstup do exkluzívneho klubu majiteľov.

 

Oltre RC Tour de France viete objednať prostredníctvom info@bianchi.sk za cenu 15 500 € vrátane DPH.