Michael Matthews a jeho Bianchi Oltre XR4 na Tour de France 2021

Michael Matthews a jeho Bianchi Oltre XR4 na Tour de France 2021

 25. jún'21

Austrálsky jazdec tímu BikeExchange bude na Tour de France súťažiť na pozoruhodnej, na mieru lakovanej verzii vlajkovej lode Bianchi Oltre XR4. Unikátny a jedinečný ručne maľovaný rám navrhlo Bianchi Reparto Corse. Jeho súčasťou sú dúhové farby a Michaelov odkaz v laku.

Bianchi sk Michael Mattews


Michael Matthews

Spoločnosť Bianchi a jazdec tímu Team BikeExchange Michael Matthews spojili svoju kreativitu a vytvorili jedinečný model Oltre XR4, ktorý bude Austrálčan jazdiť na Tour de France v roku 2021. Mimoriadne rýchla aero vlajková loď z dielne legendárnej divízie Bianchi Reparto Corse, bola upravená remeselníkmi spoločnosti Bianchi, kde vytvorili novú vlastnú schému laku.

Bianchi sk Michael Mattews finiš

Vďaka svojmu dedičstvu inovácií a inšpirácie sa Bianchi Reparto Corse stal cenným spojencom najväčších cyklistických šampiónov. Závodný špeciál Oltre XR4 poskytuje Austrálčanovi perfektný nástroj na dosiahnutie víťazstva v najznámejších svetových cyklistických pretekoch.

Tento bicykel symbolizuje pre Matthewsa návrat do Bianchi, keďže v roku 2010 zvíťazil na majstrovstvách sveta UCI do 23 rokov práve na bicykli značky Bianchi.

Bianchi sk Michael Mattews (2)


Oltre XR4

Základná farebná schéma vychádza z dizajnu bicyklov tímu BikeExchange. Matthewsove Oltre XR4 je zvýraznené dúhovým prechodom, ktoré sú umiestnené na logu Bianchi na spodnej rámovej trubke a na logu Oltre XR4 pozdĺž hornej trubky. Táto povrchová úprava bola ručne maľovaná remeselníkmi a maliarmi spoločnosti Bianchi. Presné tými, ktorí zhotovujú unikátne dizajny, vytvorené prostredníctvom programu Tavolozza pre zákazníkov značky po celom svete. Celeste, šedá, zelená, ružová a fialová farba, ktoré sú prítomné na bicykli, vždy ukážu inak, vďaka svetlu dopadajúcemu na rám.

Bianchi sk Michael Mattews 11

Moje Oltre XR4 je krásne, vďaka ručnému lakovaniu priamo v Taliansku. Pre spôsob, ako jazdím a na akých etapách sa mi darí, mi tento bicykel poskytuje úplne všetko: je superaero a rýchlo šprintuje. Je to model od Reparto Corse, takže viem, že mi umožní podať najlepší výkon, aký môže profesionálny jazdec požadovať. Rám je vynikajúco tvarovaný, štíhly, všetko je skryté a integrované a je jednoducho nádherné, “uviedol Matthews.

Bianchi custom XR4


Ako prvá spoločnosť na svete, ktorá vytvorila závodnú divíziu, vložilo Bianchi do modelu Oltre XR4 rovnakú vášeň, vedomosti a skúsenosti, aké sa nesú odkazom Reparto Corse.

Čierny nápis „Believe“ vyniká na hornej rámovej trubke. „Páči sa mi tento slogan, pretože je dôležité bojovať a veriť si v športe, ktorý je fyzicky a psychicky náročný. V pretekoch, kde zažijete ťažké chvíle, môže mať aj malý slogan veľký význam. Musím si veriť, že dokážem tvrdo bojovať a splniť si tak svoje sny,“ uviedol jazdec tímu BikeExchange.

Priblížte sa k profesionálom. Bianchi Oltre XR4 môžete kúpiť prostredníctvom www.bianchi.sk