BIER series - Bianchi Indoor Evening Race séria pretekov na trenažéroch

BIER series - Bianchi Indoor Evening Race séria pretekov na trenažéroch

 08. nov'22

Máte najlepšiu formu a chceli by ste si zapretekať? Mrzí vás, že cyklistická sezóna skončila?

Nie je to úplne tak, cyklistika sa na zimu iba presúva do vnútra.

Bianchi vám v spolupráci s PRO CYCLING, oficiálnym distribútorom značky na Slovensku, vybranými predajcami značky Bianchi na Slovensku a Wahoo – najlepšími trenažérmi na trhu prináša sériu BIER – Bianchi Indoor Evening Race Series.

BIER znamená, že vo vybraný štvrtok počas najbližších zimných mesiacov máte šancu zapretekať si spolu s nami, predajcami Bianchi a Bianchi ambasádormi na Slovensku vo virtuálnom priestore.

4 pretekové kolá sa odohrajú online ale aj offline, resp. naživo v partnerských predajniach. Každé kolo prebehne v inom virtuálnom prostredí kopírujúc skutočné trasy, v trvaní približne 1-1:15 hod.

Test zwift wahoo

 

Prvé kolo pretekov už 17.11.2022

Začíname už 17.11.2022 na trati pre Bratislavčanov známeho a obľúbeného UTP - Utorkového tréningového preteku!

Ostatné trate predstavíme postupne a budú komunikované mailom prihlaseným účastníkom na sociálnych sieťach a blogu www.bianchi.sk a www.procycling.sk

Wahoo rgt aplikacia na pocitaci

 

Ako sa prihlásiť a zúčastniť pretekov?

Stačí si stiahnuť aplikáciu WAHOO RGT (www.rgtcycling.com) - najrealistickejší cyklistický simulátor do počítača, tabletu alebo mobilného telefónu. Vytvorte si svoje užívateľské konto. Konto je možné vytvoriť bezplatne. Bezplatne sa môžete taktiež pridať na online podujatia. Následne v aplikácii v záložke EVENTS vyhľadajte „BIER“

Nahlad wahoo RGT

Uvidíte tam všetky plánované preteky, na ktoré sa viete jednoducho pridať. 

Pokiaľ chcete byť zaradený do tomboly a zabojovať sa o celkové poradie s možnosťou získať hodnotné ceny, zapíšte sa do kontaktného formulára tu: https://forms.gle/iWXHn99dqTVycCVg6

 

Pridať sa k jednotlivým pretekom viete aj naživo u vybraných predajcov značky Bianchi na Slovensku. O voľných kapacitách sa informujte priamo v partnerských predajniach. Ak nemáte záujem pretekať, prídite povzbudiť a pomôžte s ostatnými divákmi vytvoriť atmosféru ako na naozajstných pretekoch!

Wahoo kickr foto

 

V bratislavskom Bianchi Showroome v predajni PRO CYCLING budeme mať kapacitu pre 6 jazdcov na trenažéroch. Účastníkov budú čakať pripravené iontové nápoje od AONE nutrition,  kávička a samozrejme aj nejaké to pivko po pretekoch, keďže majú v názve BIER!

Pridať osobne sa môžete aj v detvianskej predajni Cyklology.

Odporúčame byť pripravený na štarte aspoň 15 minút vopred pred oficiálnym začiatkom, aby ste stihli zahriať a rozjazdiť. Štart na virtuálnych pretekoch býva intenzívny.

 Wahoo rgt preteky

Pravidlá a bodovanie

Podmienkou pre účasť je funkčný smart trenažér s meraním výkonu spárovaný s aplikáciou WAHOO RGT.

Jazdec musí mať nastavenú reálnu hmotnosť, akú dosahuje v deň konania pretekov, aby sa zabezpečila férovosť pri súťaži. Pod jedným kontom smie pretekať iba jeden jednotlivec. 

Pretekanie na trenazery 

Bodovanie jednotlivých pretekov do celkového poradia je nasledovné:

  1. miesto - 10 bodov
  2. miesto - 8 bodov
  3. miesto - 6 bodov
  4. miesto - 5 bodov
  5. miesto - 4 body
  6. miesto - 3 body
  7. miesto - 2 body
  8. miesto - 1 bod

 

Rozdeľuje sa na kategóriu mužov a žien, zatiaľ bez rozdielu veku.

 

BIER series štartujeme vždy vo vybraný štvrtok v mesiaci o 18:00 hod. a to konkrétne v dátumoch:

17.11.2022

15.12.2022

19.1.2023

16.2.2023

 

Pre info z prvej ruky k jednotlivým podujatiam BIER série a predbežného poradia sledujte sociálne siete organizátorov - Instagram a Facebook Bianchi Slovensko, či Instagram a Facebook PRO CYCLING.