NOVINKY 2021 / 2.ČASŤ - ARCADEX - karbónový gravel umocnený prírodou

NOVINKY 2021 / 2.ČASŤ - ARCADEX - karbónový gravel umocnený prírodou

 16. dec'20

Arcadex je gravel bike, ktorý dokonale kombinuje pohyb v prírode so závodnou DNA rodiny Bianchi. Poskytuje výkon, aký vyžaduje novodobý gravel jazdec.

Bianchi Arcadex 02

Moderný rám z uhlíkových vlákien je mimoriadne responzívny. Arcadex je tak pripravený na výkon hneď, ako šliapnete na pedále - či už idete spoznávať neprebádané cesty alebo sa oddáte svojmu súťaživému duchu.
Unikátny bicykel, ktorý vytvára okamžité spojenie s jednoduchým potešením z jazdy a pomôže vám podať čo najlepšie výkony bez ohľadu na terén. Čistokrvný gravel je dodávaný s jednoprevodníkom, rám však disponuje návarkou aj pre použitie s dvojprevodníkom.
Využite schopnosti v teréne, skombinujte ich s rýchlosťou a estetikou, ktorú na svojom cestnom bicykli milujete, a dostanete Arcadex. Ponúka priechodnosť pre plášte až do rozmeru 700 × 42mm alebo 650 × 47mm.

Bianchi Arcadex 05

Názov Arcadex čerpá inšpiráciu z Arcadie (Ἀρκαδία), legendárneho regiónu opradeného grécko- rímskou mytológiou, ktorá sa neodmysliteľne spája s víziami prírodnej harmónie.

Gravel na spôsob Bianchi


Spoločnosť Bianchi prináša do sveta gravlu svoje charakteristické odhodlanie venovať sa detailom. Dizajn rámu bol aerodynamicky optimalizovaný na výkon, zatiaľ čo priechodnosť pre široké pneumatiky poskytuje viac než dostatočný priestor na zvládnutie každého nerovného terénu, ktorý si vyberiete.
V ráme nájdete návarky pre blatníky a nosiče, takže Arcadex sa dá ľahko premeniť na vysokorýchlostný stroj na bikepacking. Disponuje mnohými prvkami, ktoré chránia pred vniknutím blata a špiny.

Bianchi Arcadex group

Rám je kompatibilný s manuálnymi alebo elektrickými sadami pohonu, ako aj s ACR kokpitom, pri ktorom je všetka kabeláž vedená vnútrom rámu. Vďaka tomu si môžete vychutnať elegantný, plne integrovaný kokpit.

Kreatívny dizajn


Arcadex je k dispozícii v dvoch farebných prevedeniach, pričom obe sa inšpirujú nedotknutou divočinou, kde je bicykel najviac doma. Vyberte si medzi farbou zlatej búrky alebo klasickou celeste - obe doplnené výrazom „blue note“, prémiovou farbou s nádherným lesklým akcentom.

Arcadex farebne variacie

Dizajn laku a grafika dávajú zmysel pre dynamiku a pohyb vpred, takže bicykel vyzerá ako rozšírenie jeho okolia a sála z neho rýchlosť, aj keď stojí na mieste.

Bianchi Arcadex 13

Už teraz dostupný na www.bianchi.sk alebo prostredníctvom predajcov Bianchi na Slovensku