Lif-E - BIANCHI T-tronik Performer je elektromobilita budúcnosti už dnes!

Lif-E - BIANCHI T-tronik Performer je elektromobilita budúcnosti už dnes!

 09. júl'19

Samostatnú kapitolu v sezóne 2020 tvorí rodina elektrických bicyklov Lif-E, v ktorej BIANCHI zosobňuje víziu mobility budúcnosti.  Tento koncept si priblížime predstavením zástupcu zo segmentu celoodpružených horských elektrických bicyklov - modelom T-Tronik Performer.

BIANCHI Lif-E 

 

Lif-E je omnoho viac ako len nový produktový rad e-bikov. Pre BIANCHI predstavuje nový svet, ktorý odzrkadľuje nový životný štýl používateľov a trendy mobility.

Podľa vízie BIANCHI: „LIF-E je transhumanistický projekt. V BIANCHI veria, že budúcnosť nespočíva v ľuďoch a strojoch, ale v novom svete rozhrania človek-stroj. Sú odhodlaní zlepšiť toto spojenie a zážitok z e-jazdenia prostredníctvom nového dizajnu a funkčnosti.“

 Lif e rodina

Pre sezónu 2020 BIANCHI predstavuje 17 nových modelov elektrických bicyklov (kolekcia 2020), ktoré vyjadrujú filozofiu Lif-E: rodina T-Tronik e-MTB (Performer, Rebel, Sport) a rodina e-Spillo City-Trekking (Active, Luxury, Classic, City ). Model Long Island, ktorý predstavilo Bianchi začiatkom roku 2019, je tiež súčasťou sveta Lif-E, ktorý je teraz predstavený v novej čiernej farbe.

  

 

BIANCHI T-Tronik Performer e-mtb

 

T-Tronik Performer je ukážkový zástupca rodiny Lif-E.

Ak máte radi celodenné výlety, niekoľkodňové alpské dobrodružstvá, alebo brúsite lokálne traily, T-Tronik je presne pre vás. Horský e-bike bez limitov vám pomôže nájsť tie vaše.

Krásne navrhnutý rám si udržiava nízku hmotnosť pri zachovaní vysokej tuhosťi. Predný zdvih 150/160 mm v kombinácii sa zadným zdvihom 140 mm znamená, že T-Tronik Performer si ľahko poradí aj na najťažších tratiach. Karbónový rám s hliníkovou zadnou stavbou poskytuje silu a spoľahlivosť potrebnú pre vašu jazdu.

T tronik e mtb

T-Tronik Performer je poháňaný motorom Shimano Steps E8000 a je napájaný vylepšenou 630Wh batériou. Vďaka tomu je motor a jeho tri úrovne pomoci pripravený na jazdu kdekoľvek ste.

 

V štyroch veľkostiach (15 ”, 17”, 19 ”, 21”), ktoré sú schopné poňať kolesá s rozmermi 29 × 2,6 alebo 27,5 × 2,8 palca, si môžete byť istý, že nájdete kombináciu, ktorá vám bude vyhovovať.

 

Flip chip vložky v tlmiči umožňujú jednoducho a ľahko upraviť výšku stredu bicykla a pokoriť každý zjazd. Kompatibilita s Fox Live Valve systémom vás posúva ešte o kus ďalej. Tento systém kontinuálne monitoruje a nastavuje tlmiace jednotky podľa aktuálneho terénu. A vám umožňuje sústrediť sa čisto na jazdu.

T tronik zadna stavba 

T-Tronik Performer si zamilujete hneď, ako sa posadíte na jeho sedlo. Dostupný bude už v novembri 2019 v cenách od 6 799,-€. 

Ekonomickejšia varianta s hliníkovým rámom začína s cenovkou už od 4199€.