NOVINKY 2021 / 3.ČASŤ - E-Omnia - jedna platforma e-bikov pre všetkých jazdcov

NOVINKY 2021 / 3.ČASŤ - E-Omnia - jedna platforma e-bikov pre všetkých jazdcov

 20. jan'21

„Omnia“ znamená „všetko“.
V modelovom rade E-Omnia si vyberie jazdec každého druhu.


E-Omnia je novinka v rodine vysokovýkonných elektrických bicyklov značky Bianchi, ktorá uspokojí potreby každého druhu jazdca. Od cestovateľov, rekreačných turistov, cez mestských cyklistov až po skúsených horských bikerov.

Bianchi E-Omnia v meste

E-Omnia predstavuje ďalší stupeň v Bianchi e-bike revolúcii. Riešenie, ktoré prináša ľuďom rýchlejší , lepší a inteligentnejší spôsob dopravy pri produkcii nulových emisií CO2.

Jeden e-bike, tri rôzne svety

To, čo začalo s E-Suv, vlajkovou loďou medzi Bianchi e-bikami, teraz preniká do sveta vďaka dostupnejšej alternatíve hlinikových e-bikov pre každého.
Na platforme E-Omnia tak vznikajú 3 rôzne svety vybavené špičkovými motormi Bosh: CITY, TOURER a MTB.

CITY

C TYPE

Mestský model C TYPE je perfektný e-bike pre commuting. Štýlový dizajn a výborné vlastnosti z neho robia bezpečný dopravný prostriedok pre jazdu mestom. Môžete sa na neho spoľahnúť, pri akejkoľvek potulke mestskou džungľou.

Video bike ctype placeholder
Podpora pri pedálovaní - Až do 340%
Kapacita batérie - 500 alebo 625WH
Dojazd - až do 110KM
Cena od 3.320 €

 

TOURER

T TYPE / FT TYPE

Modelový rad Tourer bol skonštruovaný s cieľom všestrannosti a maximálneho pohodlia pre víkendového turistu a mestkého jazdca, ktorý sa nebojí objavovania nových ciest.
Ponúka celoodpružené modely, ako aj modely s pevnou zadnou stavbou a kvalitnou odpruženou vidlicou. Zvládnu jazdu od asfaltu cez spevnené cesty až po ľahší terén.
T TYPE a FT TYPE predstavujú výbornú voľbu fitness a mestských cyklistov, alebo jednoducho pre ľudí, ktorí hľadajú čisté potešenie z jazdy.

Video bike ttype placeholder

Podpora pri pedálovaní - až do 340%
Kapacita batérie - 500 / 625WH alebo duálna batéria
Dojazd - až do 195 KM (pri duálnej baterii)
Cena od 3.370 €

 

MTB

X TYPE / FX TYPE

S ponukou celoodpružených e-bikov, ako aj modelov s pevnou zadnou stavbou, rad X TYPE cieli na jazdcov, ktorý chcú stráviť a užiť si čo najviac času v lese na dvoch kolesách, hľadaním tých najlepších trailov.
Nemusíte byť limitovaný časom, nakoľko všetky MTB e-biky poskytujú dosť „šťavy“ na to, aby ste vedeli stráviť celý deň v sedle a zároveň sa pohodlne dostať na vrchol svojho obľúbeného trailu.

Video bike xtype placeholder
Krútiaci moment - 85NM
Kapacita batérie - 500 / 625WH alebo duálna batéria
Dojazd - až do 142 KM (pri duálnej baterii)
Cena od 3.450 €

Zážitok menom E-Omnia

Platforma E-Omnia čerpá z najnovších technológii a spája všetky hlavné princípy Bianchi vo svete elektrických bicyklov - dizajn, funkcionalita a integrácia – a to s konštatným zameraním na spôsob, ako zvyšovať zážitok z jazdy.

Vidieť a byť videný

Integrované svetlá v prednej, zadnej, ale aj bočnej časti rámu sú nie len poznávacou, ale aj kľúčovou črtou celej rodiny E-Omnia. Poskytujú možnosť viedieť a byť videný z akéhokoľvek uhla.
Integrované svetlá vpredu a vzadu poskytujú 40 lux, vďaka čomu jazdec vidí až 100 metrov pred seba a pre ostatných je viditeľný až do vzdialenosti 500 metrov.

Video one platform placeholder

Úžitkovosť

E-biky z radu CITY a TOURER sú dodávané so špeciálne navrhnutými nosičmi, ktoré sú integrované v ráme a prichádzajú so špeciálnym systémom uchytenia, vďaka ktorému môžete bezpečne viesť náklad alebo detskú sedačku.

Img rear carrier

ABS

Vybrané modely disponujú možnosťou ABS, čím sa zvyšuje bezpečnosť a pocit kontroly jazdca pri brzdení, či už na ceste alebo v lese.

 Img abs option

S prihliadnutím na individuálnu originalitu

Bianchi vždy stavia cyklistu na prvé miesto a preto ponúka participáciu v procese individuálneho dizajnu vďaka online konfigurátoru.

E Omnia Configurator 1014x637


Každý zákazník si tak vie nadizajnovať E-Omniu presne podľa svojich predstáv a požiadaviek.
Každý model má 2 standartné farby, ale zákazník má na výber až päť možností v tzv. „signature collection“.
Vyberte si presne podľa seba.

 

Aký typ ste Vy?

Bianchi Online konfigurátor bude dostupný vo vybraných krajinách a prvé modely elektrických bicyklov E-Omnia budú dostupné už čoskoro vďaka Bianchi Sovensko.

undefined

Online konfigurátor pre modely:

CITY

TOURER

MTB


Pre viac info o dostupnosti sledujte náš Facebook, Instagram alebo priamo www.bianchi.sk.