Bianchi e-Arcadex - naplňte svoju túžbu objavovať

Bianchi e-Arcadex - naplňte svoju túžbu objavovať

 10. okt'22

Svetlo sveta uzrel nový spôsob objavovania prírody a dobrodružstva – s novým Bianchi e-Arcadex vás už nič nebude obmedzovať.

Vychutnajte si najplynulejší prechod medzi jazdou na ceste a jazdou v teréne vďaka celokarbónovému gravel e-biku e-Arcadex, ktorého geometria poskytuje prenos všetkej sily efektívne smerom vpred a zároveň pohodlie, ktoré potrebujete. A to aj pri dlhých jazdách na tých najdrsnejších povrchoch.
Pohodlie jazdca podčiarkuje a teleskopická sedlovka vlastnej značky Velomann.

Bianchi e Arcadex ebike

Rozšírte svoje horizonty

Navrhnutý pre gravel, e-Arcadex vám vďaka návarkom na zadnej stavbe a vidlici umožní montáž nosičov, ktoré zvládnu náklad až do hmotnosti 20 kg.
Vďaka širokej priechodnosti rámu a vidlice môžete použiť plášte až do rozmeru 700x45 mm, ktoré si poradia aj s naozaj náročným terénom.

Bianchi e Arcadex priechodnost

So silou 250W motora Bosch Performance Line CX kombinovaného s baterkou s kapacitou 500 Wh a krútiacim momentom 85 Nm vie byť celá elektrická jednotka kompletne nabitá do 4 hodín.

Bianchi e Arcadex motor

Po plnom nabití môžete prekonať vzdialenosť až 115 km asistencie a to aj v náročnejšom teréne.

Bianchi e Arcadex nabijanie


Od dobrodružstva v prírode po mestské jazdenie

E-Arcadex bude k dispozícií aj v tourer verzii. Od nej môžete očakávať rovnaké jazdné vlastnosti, ktoré už v štandarde budú doplnené o nosiče a blatníky, ktoré ocení každý „commuter“. S možnosťou uniesť až 15 kg batožiny máte k dispozícii ideálny prostriedok pre cyklo-turistiku, ako aj denné dochádzanie do práce.

Bianchi e Arcadex tourer

Súčasťou verzie je aj 235 lm predné svetlo namontované na riadidlách a 72 lm zadné svetlo integrované do blatníka.

Bianchi e Arcadex tourer predne svetlo

Bianchi e Arcadex tourer zadne svetlo


Farby prírody

Viete, aké dobrodružstvo by ste chceli zažiť na bicykli? S e-Arcadexom neexistujú prekážky, ktoré by sa nedali zdolať.
Pozrite sa zblízka – každá z troch exkluzívnych farieb je inšpirovaná najzaujímavejšími biosférami na svete – a nie náhodou.

Bianchi e Arcadex glacial

Farba Glacial kombinuje tradičnú celeste Bianchi s nádychom arktickej modrej – farby príznačnej pre polárne ľadovce, ktorá sa láme na zimnom slnku.

Bianchi e Arcadex forest

Nekonečne zelenými lesmi je inšpirovaná farba Forest. Napriek faktu, že list každej rastliny má svoj vlastný odtieň zelenej, v rámci lesa spolu tvoria dokonalú farebnú harmóniu. A presne to je prenesené aj do finišu farebného odtieňa Forest.

Bianchi e Arcadex desert

E-Arcadex farby Desert sa vyznačuje béžovými a zlatými odtieňmi typickými pre nekonečné duny piesku v púštnej krajine, ktorá sa neustále mení a tvorí tak jedny z najdrsnejších, no zároveň najkrajších miest na našej planéte.

Elektrický gravel bicykel Bianchi e-Arcadex bude dostupný v 5 veľkostiach od XS po XL začiatkom roka 2023 prostredníctvom www.bianchi.sk