Bianchi e-Vertic X-Type  - Pohodlný život s tuhým zadkom

Bianchi e-Vertic X-Type - Pohodlný život s tuhým zadkom

 06. okt'22

Bianchi e-Vertic X-Type je hlinikový hartail, ktorý je pripravený zažiť vzrušenie z objavovania nových ciest v prírode. Má presne to, čo od moderného e-biku očakávate - je reaktívny a výkonný s geometriou, ktorá zabezpečuje agilitu a stabilitu.

Ide síce o hartail, ale pojem ťažkopádnosť nemá v slovníku. To zistíte na vlastnej koži aj pri prejazde náročnejších technických pasáží počas vášho obľúbeného výjazdu.Bianchi e Vertic X type ram

Od svojich celoodpružených bratov z rodiny e-Vertic totiž preberá mnohé konštrukčné prvky, ako napríklad prepoj prednej časti rámového trojuholníka ďalšou spojnicou, ktorej dizajn je inšpirovaný dielom „Stvorenie Adama“ od Michelangela. Výsledok poskytuje ešte väčšiu tuhosť v oblasti hlavovej trubky pre čo najlepšie jazdné vlastnosti ako smerom hore, tak aj dolu kopcom. 

Bianchi e Vertic X type kokpit

Pomerne dlhý dosah (tzv. „reach“ vo veľkosti L je 465 mm) vám umožní pohodlne manévrovať a udržať kontrolu pri jazde v stoji aj v náročnejších úsekoch.
Odolnosť zaručujú komponenty vlastnej značky Velomann.

E-Vertic X-Type je vybavený motorovou jednotkou Bosch Performance Line CX kombinujúcou batériu s kapacitou 625 Wh. Na jedno nabitie dokáže prejsť až 142 km.

Bianchi e Vertic X type motor bosch

Do polovice kapacity ste schopný nabiť batériu už za 2 hodiny, vďaka čomu vie krátka pauza na obed znásobiť trvanie vašich zážitkov pri objavovaní neobjaveného. Silný krútiaci moment 85 Nm si poradí s každou prekážkou, ktorá sa postaví do cesty v stúpaní k vašim novým dobrodružstvám.

Bianchi e Vertic X type cervena

Špecifický tvar zadnej stavby, ktorá má precízne zahladené zvary, zabraňuje jej poškodeniu pri prejazde náročných sekcií a zároveň neumožňuje kontaktu reťaze so zadnými vzperami ani pri prejazde náročnejšími úsekmi.

Bianchi e Vertic X type

Bianchi e-Vertic X-Type prichádza v troch nádherných farebných vyhotoveniach – celeste, červená a šedá na čiernom základe. Dostupný bude v 3 veľkostiach začiatkom roka 2023 aj prostredníctvom www.bianchi.sk od ceny 3.499,-€.