Bianchi e-Vertic FX-Type Pro - postav sa čelom každej výzve

Bianchi e-Vertic FX-Type Pro - postav sa čelom každej výzve

 04. okt'22

E-Vertic FX-Type Pro predstavuje definíciu modelovej rodiny e-Vertic. Ako v ponuke, tak aj v teréne udáva tempo. Je presné taký, ako by mal elektický horský bicykel byť – rýchly, zábavný a hravý.


Bianchi e-Vertic FX-Type Pro je enduro MTB so zdvihmi 160 mm postavený na karbonovom ráme, s ktorým môžete čeliť všetkým typom tratí – od ľahkých modrých až po náročné oznečené čiernou farbou. Aby vaša vášen nenarazila na žiaden limit.

Bianchi e Vertic FX type Pro komponenty


Bianchi návrhári vychádzali z nutnosti navrhnúť tuhý rám z uhlíkových vlákien, ktorý by sa popasoval s maximálnym prenosom sily jazdca a motora aj v technických sekciách. Z tejto požiadavky vyvstala idea „uzavretia“ prednej časti rámového trojuholníka ďalšou spojnicou, ktorej dizajn je inšpirovaný dielom „Stvorenie Adama“ od Michelangela.

Bianchi e Vertic FX type Pro dizajn

Výsledok poskytuje ešte väčšiu tuhosť pre čo najlepšie jazdné vlastnosti ako smerom hore, tak aj dolu kopcom.


Lak tvorí kontrast brúsenej tmavozelenej farby s antracitovým základom. Táto kombinácia dáva možnosť maximálne vyniknúť profilu rámu.

Bianchi e Vertic FX type Pro farba
Batéria s obrovskou kapacitou 750 Wh je umiestnená čo najbližšie k stredu, vďaka čomu sú dosiahnuté tie najoptimálnejšie jazdné vlastnosti, aké pri endure vyžadujete. Predzvesťou novej éry e-MTB je použitie najnovšieho motorového systému Bosh CX Smart s krútiacim momentom 85 Nm.

Bianchi e Vertic FX type Pro bosch motor

S novým e-Vertic FX-Type Pro viete na jedno nabitie prejsť až 155 km. Rám je kompatibilný s inštaláciou nového kontrolera na hornú rámovú trubku, ktorý sa na trhu objaví v roku 2023.

Bianchi e Vertic FX type Pro zadna stavba


Geometria e-Vertic FX-Type Pro je vskutku moderná – položený hlavový uhol, progresívna geometria a krátka zadná stavba zaručujú hladkú priechodnosť aj v ťažkom teréne. Špecifický tvar zadnej stavby vám umožní sústrediť sa na čo najideálnejší prejazd aj tých najbrutálnejších sekcií každého trailu bez toho, aby ste sa strachovali o oškretie zadných vzpier nádherného karbónového rámu.

Bianchi e Vertic FX type Pro
Všetky komponenty sú navrhnuté tak, aby bol Bianchi e-Vertic FX-Type stabilný a hravý zároveň, presne v súlade s požiadavkami moderného endura.
Dostupný bude v 3 veľkostiach začiatkom roka 2023 aj prostredníctvom www.bianchi.sk