Bianchi E-Impulso - udržateľná e-mobilita pre cestu, gravel a touring

Bianchi E-Impulso - udržateľná e-mobilita pre cestu, gravel a touring

 16. jún'21

Či už jazdíte na bicykli do práce, užívate si víkendové dobrodružstvá, alebo používate bicykel na spoznávanie sveta, nové modely e-Impulso od spoločnosti Bianchi predstavujú udržateľné riešenie e-mobility pre všetky typy jazdcov.

 

Nové modely cestných, gravel a turistických elektrických bicyklov E-Impulso predstavujú trio všestranných dopravných prostriedkov, ktoré sú doma na asfaltových a spevnených cestách alebo chodníkoch v ľahšom teréne.

E IMPULSO ebikemotion

Umiestnenie motorovej jednotky eBikemotion® X35 PLUS do náboja zadného kolesa rovnomerne rozdeľuje váhu batérie a motora na bicykel, čo vedie k stabilnejšej a pohodlnejšej jazde. Súčasťou balenia je diaľkové ovládanie iWOC One. Vďaka nemu cyklista môže jednoducho ovládať režimi elektromotora s tromi úrovňami asistencie • ECO • COMFORT • POWER

Jednotku X35 Plus dopĺňa 250Wh batéria, ktorá sa rýchlo nabíja za približne  3,5 - 4 hodiny a na jedno nabitie umožňuje zdolať prevýšenie až 1 200 metrov.

Kombinovaná jednotka motora a batérie váži iba 3,5 kg.

 

 

ŠPECIÁLNY HLINÍKOVÝ RÁM

Všetky tri modely využívajú novú verziu hydroformovaného hliníkového rámu Impulso. Disponuje úchytmi pre blatníky a upevňovacími bodmi pre zadný nosič. Všetky tri verzie tiež využívajú plne karbónovú vidlicu Bianchi pre ľahké a presné ovládanie.

Bianchi E IMPULSO aluminium frame

E-IMPULSO ROAD – INŠPIRÁCIA KAŽDÉHO JAZDCA

 Cestná verzia E-Impulso predstavuje neuveriteľne všestranný cestný elektrický bicykel, no neobmedzuje sa iba na asfalt.

Široká priechodnosť rámu dá priestor pneumatám do šírky až 40 mm s kolesami priemeru 700c. Umožňujú tak jazdcom bez obmedzenia cestovať mimo vychodených ciest.

Bianchi E IMPULSO e road

Impulso E-Road prichádza v klasickej Bianchi celeste farbe s nadčasovou čiernou grafikou.

 Určené pre vášnivých jazdcov zameraným na skutočný pôžitok z cesty.

 

 

E-IMPULSO GRAVEL - NEOBMEDZENÉ UŽÍVANIE SI JAZDY

 Gravel verzia modelu E-Impulso posúva pôžitok z cestného modelu v zmiešanom teréne na ďalšiu úroveň. Priestor pre široké pneumatiky vzbudzuje dôveru na chodníkoch v ľahšom teréne a výrazne zvyšuje komfort na asfalte.

Bianchi E IMPULSO gravel

Gravel E-Impulso je bicykel pre tých, ktorí zo svojho stroja požadujú viac a pre svoju každodennú jazdu očakávajú všestrannosť dotiahnutú do dokonalosti

 

 

E-IMPULSO TOURER - KOMBINÁCIA FORMY A FUNKCIE

 E-Impulso Tourer je viac než len touringový bicykel s vysokou praktickou využiteľnosťou. Je rýchly, svižný a pripravený na každú výzvu v oblasti turistickej cyklistiky. E-Impulso Tourer je skutočne všestranný stroj, ktorý je vhodný na cesty, fitnes alebo na ranné dochádzanie do práce - áno, je to cestovný bicykel, ktorý bol prepracovaný ako inteligentné a sofistikované riešenie moderného pohybu.

 Bianchi E IMPULSO tourer

Súčasťou je zadný nosič, ktorý odvezie bremená až do 15 kg, ideálny na cestovanie alebo nakupovanie.

Dodávaný s blatníkmi, ktoré chránia jazdca pred dažďom a blatom. A to všetko v nádhernej čierno / titánovej matnej farbe. V záujme komplexnej funkčnosti je E-impulso Tourer vybavené prednými a zadnými svetlami, aby si jazdci mohli svoje cesty vychutnať kedykoľvek počas dňa alebo v noci.

Technické špecifikácie a dostupnosť modelov z rodiny Bianchi E-Impulso nájdete na www.bianchi.sk