BIANCHI METHANOL CV FS 2020 - ULTIMÁTNY XC STROJ

BIANCHI METHANOL CV FS 2020 - ULTIMÁTNY XC STROJ

 10. jún'19

Úplne nový XC celoodpružený Methanol CV FS prichádza s prepracovanou geometriou a závodným rodokmeňom. BIANCHI prináša nový ultimátny celoodpružený XC stroj!

Rýchlejšie a ešte rýchlejšie je motto nového Methanol CV FS. Tento bicykel je doma aj na tých najťažších tratiach a jeho cieľom je nadviazať na úspechy predchodcu, ktorý sa pravidelne umiestňoval v popredných priečkach svetového pohára XC.

Nová generácia BIANCHI Methanol CV FS predstavuje silného a spoľahlivého partnera pre úspešné prekonanie najťažších tratí, koreňov, skalných úsekov a drsných zjazdov ktoré nájdete na trati XC alebo maratónu.

bianchi Methanol fs

Prepracovaná geometria znamená, že zadná stavba je kratšia, „reach“ dlhší a uhol hlavovej trubky je položenejší. Vďaka tomu sa podarilo vytvoriť perfektný bicykel pre každého cross-country alebo maratónskeho závodníka.

 

Nový celoodpružený Methanol CV FS nielen zlepší spôsob, akým jazdíte, ale celú vašu jazdu aj zrýchli. Ak ste technické zjazdy považovali za pre vás príliš drsné odteraz ich preletíte s ľahkosťou vďaka patentovanému Bianchi Countervail systému - špeciálnemu uhlíkovému materiálu rámu v kombinácii s viskoelastickou živicou, ktorý pohlcuje až 80 % vibrácií z nárazov pri jazde terénom.

Fs cv zadna stavba

 

Úplne nový karbónový rám je konštruovaný výhradne pre použitie s jednoprevodníkovými sadami, čím sa udržiava hmotnosť na minimálnej úrovni. Rám disponuje vnútorným vedením laniek a predprípravou na vnútrom vedenú teleskopickú sedlovku. Zmestia sa sem plášte až do šírky 2,4 palca aj vďaka zadnej pevnej oske v rozmere boost – 12x148.

 

Tuhosť rámu, kombinovaná s funkciou potlačenia vibrácií vďaka systému Bianchi Countervail poskytuje najlepšiu trakciu na stúpaniach aj pri silovom pedálovaní. Prekonávanie samého seba, technické zjazdy a pokorenie osobných rekordov sa stane príjemným zvykom.

Methanol fs trail

Nový Methanol CV FS sa dodáva v dvoch rôznych prevedeniach. Ako klasický XC stroj a tzv. Full Suspension Trail (na obrázku vyššie).

Vo variante Trail je vybavený vidlicou Fox 34 SC, setom kolies DT Swiss M Series, teleskopickou sedlovkou a riadidlami širokými až 760 mm.

Methanol CV FS  bude začínať na cenovke 5 349,-€ za kompletný bicykel a 4 549,-€ za rámovú sadu.