Bianchi e-Vertic FX-Type - pre všetkých hľadajúcich vzrušenie

Bianchi e-Vertic FX-Type - pre všetkých hľadajúcich vzrušenie

 05. okt'22

Agresívny výšľap a a parádny zjazd. Nový e-Vertic FX-Type reaguje perfektne na akýkoľvek trail, na ktorý vás záľuba k hľadaniu tých najlepších lesných ciest zavedie.

Bianchi e vertic FX type predny trojuholnik


Ďalší člen rodiny Lif-e od Bianchi je na svete! Bianchi e-Vertic FX-Type je zrodený z rovnakého prístupu k dizajnu ako karbonová Pro verzia, akurát je odetý v hliníkovom ráme. 140 mm poskytuje dosť zdvihu na to, aby ste si užili každý centimeter trailu.
Predná časť rámového trojuholníka je charakterizovaná ďalšou spojnicou, ktorej dizajn je inšpirovaný dielom „Stvorenie Adama“ od Michelangela.

Bianchi e Vertic FX type Pro dizajn

Výsledok poskytuje ešte väčšiu odolnosť pre čo najlepšie jazdné vlastnosti, zároveň vnútro predného rámového trojuholníka ponúka dostatočný priestor pre cyklistickú fľašu.
Špecifický tvar zadnej stavby, ktorá je celá z hliníka, zabraňuje jej poškodeniu pri prejazde náročných sekcií a zároveň neumožňuje kontakt reťaze so zadnými vzperami ani pri prejazde kamennými úsekmi. Celý e-bike zvládne dropy až do výšky 122 cm.

E vertic FX type zadna stavba


Reaktivita, precízne riadenie a kontrola sú dosiahnuté kombináciou špecifických proporcií rámu a použitých komponentov vlastnej značky Velomann. Robustné ráfiky hostia plášte v rozmere 29x2,6“, štvorpiestové brzdy s kotúčmi s priemerom 203 mm a hydraulická sedlovka prichádzajú už v štandarte.
Geometria nasledujúca moderné trendy je navrhnutá podobne, ako pri modeli Pro.

E vertic FX type motor bosch

Srdcom e-biku je motor Bosh CX Smart s krútiacim momentom 85 Nm. Z elektrickej siete ho plne nabijete za 6 hodín a na jedno nabitie umožňuje prejsť až 155 km. Rám je kompatibilný s inštaláciou nového kontrolera na hornú rámovú trubku, ktorý sa na trhu objaví v roku 2023.

Bianchi e vertic FX type
FX-Type prichádza v troch nádherných farebných vyhotoveniach – celeste, červený a zelený. Dostupný bude v 3 veľkostiach začiatkom roka 2023 aj prostredníctvom www.bianchi.sk od ceny 5.299,-€.