Bianchi Milano Heaven

99,00
Cena bez 20% DPH  82,50
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
O produkte

Nalini vytvorili Heaven MTB so sieťovinou vo vnútri a odnímateľnou vložkou. Antiabrazívne vložky na zadnej strane poskytujú odolnosť. Šortky majú 2 bočné vrecká a reflexný lem na zadnej časti.

Race MTB Man Pad

Vložka je určená na zmiernenie tlaku v perineálno-prostatickej oblasti a spracovaná termoperforáciou s tromi rôznymi hrúbkami a tromi rôznymi hustotami vypchávok. Presné umiestnenie netoxických gélových vankúšikov zaisťuje maximálnu absorpciu vibrácií a nárazov a zároveň poskytuje maximálnu stabilitu a optimálnu podporu sedacích kostí.

Materiál Hot Moa sa vyznačuje vysokou priedušnosťou a nízkou hmotnosťou. Udržuje telo v chlade a suchu aj v extrémne horúcom či miernejšom počasí. Elastický materiál zaručuje optimálne sadnutie a prispôsobenie telu a príjemnú mäkkosť. Materiál Hot Moa sa vyrába v 3 verziách - Xlight, light, medium - v závislosti od gramáže, úpravy a membrány.

Aby sa dosiahla kvalita „vysokej húževnatosti“ látky, musia prejsť sériou testov, kde sa analyzuje pevnosť v pretrhnutí, žmolkovanie, farebné zmeny a strata hmotnosti pri neustálom odieraní.

Technológie: Hot Moa Light, Moa High Tenacity

Materiál:

Nohavice: 88 % polyamid, 12 % elastan

Vnútro: 84 % polyamid, 16 % elastan

loader  Načítavam podobné produkty...