Bianchi Arcadex Disc GRX 600 1x11sp

3 199,00
2 559,00
Price excl. 20% VAT  2 132,50

About this productArcadex je gravel bike, ktorý dokonale kombinuje pohyb v prírode so závodnou DNA rodiny Bianchi. Poskytuje presne taký výkon, aký požaduje novodobý gravel jazdec.
Názov Arcadex čerpá inšpiráciu z Arcadie (Ἀρκαδία), legendárneho regiónu opradeného grécko-rímskou mytológiou, ktorá sa neodmysliteľne spája s víziami prírodnej harmónie. Arcadex je tak pripravený na výkon hneď, ako šliapnete na pedále - či už idete spoznávať neprebádané cesty alebo sa oddáte svojmu súťaživému duchu.Využite schopnosti v teréne, skombinujte ich s rýchlosťou a estetikou, ktorú na svojom cestnom bicykli milujete a dostanete Arcadex. A čo viac, vďaka plášťom s rozmermi 700 × 42 mm alebo 650 × 47 mm ponúka aj vysoký komfort. V ráme nájdete návarky pre blatníky a nosiče, takže Arcadex sa dá ľahko premeniť na vysokorýchlostný stroj na bikepacking. 
Rám je kompatibilný s manuálnymi alebo elektrickými sadami ako aj s ACR kokpitom, pri ktorom je všetka kabeláž vedená vnútrom rámu. Vďaka tomu si môžete vychutnať elegantný, plne integrovaný dizajn.
Viac info: https://www.bianchi.sk/blog/gravelbike-bianchi-arcadex-2021/
loader  Loading similar products...