Novinky 2021 / 1.časť - Specialissima disc a Aria v nových farbách

Novinky 2021 / 1.časť - Specialissima disc a Aria v nových farbách

 29. okt'20

Bianchi predstavuje nové modely, dizajnové vylepšenia a nové farebné kombinácie v portfóliu 2021. V prvej časti si predstavíme úplne nový model Specialissima a nové farby pre model Aria, ktorej súčasťou je aj kombinácia „black on black“, tiahnuca sa naprieč takmer všetkými modelovými radmi v ponuke.

 

Úplne nová Specialissima

 

Spoločnosť Bianchi hrdo predstavuje svoj najnovší cestný závodný stroj: Specialissima.

 

Nový karbónový rám pre diskové brzdy, ktorý Bianchi prepracoval s ohľadom na všestrannosť, váži iba 750 g (lakované, veľkosť 55), no zároveň je excelentne tuhý a poskytuje vynikajúci prenos sily na cestu. Nová Specialissima je navrhnutá s cieľom, aby vznikol čo najuniverzálnejší bicykel jazdcom UCI WorldTour. Či to znamená letieť do stúpania alebo dominovať na rovine, nová Specialissima je riešením.

 

Pod dnes už ikonickým menom, je Specialissima nový čisto závodný stroj s vylepšenou schopnosťou stúpať, zosilnenou brzdnou silou vďaka kotúčovým brzdám a s plynulejším aerodynamickým výkonom.

Aero výhodu a čistý dizajn podčiarkuje plne vnútrom vedená kabeláž vďaka systému ACR.

 

Nový všestranný model navrhnutý spoločnosťou Bianchi bude oficiálnym bicyklom mužského aj ženského tímu GreenEDGE WorldTour a na pretekoch bude sekundovať aero modelu Oltre.

 Bianchi specialissima action

 

Nová farebná línia

 

Bianchi sa podarilo vylepšiť nielen technické vlastnosti Specialissimy, ale aj vzhľad vďaka čistejším aero líniám a sviežim farbám.

Nadväzujúc na dedičstvo Bianchi, klasickú celeste, dopĺňa kombinácia v ultraľahkej čiernej farbe, ktorá bola vytvorená špeciálne pre WorldTour, s dodatočným znížením hmotnosti o 80 g. Kompletnú ponuku dopĺňa originálna nová zeleno-modrá varianta (na titulke tohto článku) s charakteristickým talianskym štýlom.

 Bianchi specialissima super record

S akcentom na individualitu

 

Specialissimu možno individuálne farebne prispôsobiť aj vďaka novému konfigurátoru farieb Bianchi, ktorý zákazníkom umožňuje výber z rôznych kombinácií a vytvoreniu jedinečnej verzie. Spoločnosť Bianchi tiež vytvorila kolekciu „Signature Collection“ pre tých, ktorí si cenia originalitu a estetiku. Vyberá z piatich rôznych farieb rámu a grafiky, ktoré pripravili a vybrali kreatívni dizajnéri Bianchi, aby ponúkli exkluzívne umelecké diela. Všetky rámy sú ručne maľované v Taliansku odbornými remeselníkmi spoločnosti Bianchi a dúhovými a holografickými prvkami.

Ak ste milovníkmi klasiky, Bianchi ponúka aj naďalej v sezóne 2021 rámovú sadu Specialissima na klasických brzdách.

 

Aria prichádza v nových farbách s minimalistickým dizajnom

 

Aria predstavuje rýchly aero cestný bicykel. Postavený pre milovníkov rýchlosti, je dokonalým partnerom na prekonávanie vašich osobných rekordov. Vybavený pre akékoľvek cestné preteky a zároveň použiteľný pre triatlonové podujatia.

Bianchi aria celeste 2021

Full Aero

Aby ste vyťažili maximum z aerodynamického výkonu, je dôležité, aby bicykel aj jazdec boli čo najviac aerodynamicky efektívni.

 

Keďže v Bianchi posúvame poznatky z výskumu do vývoja nových modelov, pokročilý aerodynamický dizajn ARIA bol silne inšpirovaný našim rozsiahlym testovaním vo veternom tuneli a spoluprácou s jazdcami Bianchi pro.

Výsledkom je bicykel, ktorého profil rúrok a ich štruktura podvádza odpor vetra, čo vedie k čo najmenšiemu odporu. Aria je vybavená aero sedlovkou s integrovaným vzhľadom a nastaviteľným offsetom buď 25 mm alebo -10 mm

 

Aero rám v kombinácii s aero pozíciou jazdca sa rovnajú Full Aero.

 

Do sezóny 2021 prichádza Aria s novým minimalistickým dizajnom. Očistená verzia v celeste farbe dáva vyniknúť samotnému tvaru rámu. Vedľa farebnej verzie Bianci Italia Limited v snehovo bielej farbe prichádza úplne nová Summertime dream.

 Bianchi aria summertime 900x565

 

Bianchi prichádza s „black on black“

 

Bianchi Aria tiež prichádza s elegantnou čierno – čiernou „black on black“ farebnou kombináciou, pričom sa inšpiruje existujúcim Bianchi Oltre XR3 z roku 2020.

Luxusné prevedenie v čierno - čiernej farbe sa rozširuje na celú škálu modelov v portfóliu a dostáva sa aj na Bianchi Sprint.

 Bianchi sprint 2021

 Rastúci globálny dopyt po vysoko kvalitných bicykloch spôsobuje problémy s jeho uspokojením. Preto ak uvažujete o tom, že si zaobstaráte nový bicykel, nečakajte na začiatok novej sezóny, ale overte si dostupnosť Vášho vysnívaného závodného stroja ešte dnes.

Pre viac info neváhajte kontaktovať info@bianchi.sk