BIANCHI predstavuje nový SPRINT: ikona je späť

BIANCHI predstavuje nový SPRINT: ikona je späť

 03. máj'19

Karbónový pretekársky bicykel bez kompromisov (aj vo verzii s diskovými brzdami), je späť. Znovuzrodený pre tých, ktorí začínajú svoju cestu k pódiovému umiestneniu. 

SPRINT

Bianchi Sprint je späť na ceste. Renomovaný model začal brázdiť cesty už v sedemdesiatych rokoch minulého storočia, až sa z neho stal kultový kus histórie cyklistiky. Dnes ožíva v novej verzii, vytvorenej na rovnakých myšlienkach ako jeho predchodca: pretekársky karbónový bicykel pre tých, ktorí sa pohybujú vo svete závodnej cestnej cyklistiky. Sprint je k dispozícii aj s novou sadou Sram Force Etap Axs.

Cover

Pri dizajnovaní Sprintu sa nerobili žiadne kompromisy. Je to štýlový, očarujúci cestný bicykel, ktorý hrdo dopĺňa rodinu Bianchi. Dizajn tvorí prepracovanú kombináciu elegancie, čistých línií a racionálneho, agresívneho charakteru. Rámy budú k dispozícii ako s kotúčovými, tak aj ráfikovými brzdami.

 

RACE READY

Karbónový monokokový rám je konštruovaný s pretekársko-špecifickou geometriou, ktorá poskytuje agresívnu platformu. Aerodynamický profil hlavovej trubky je len ďalším dôkazom pretekárskej DNA, ktorá koluje v krvi generáciám rodiny Bianchi Sprint už od počiatkov.

Sprint black

Karbónová vidlica poskytuje nízku hmotnosť pre presné riadenie a agilnú manipuláciu v zákrutách. Sprint je ideálny bicykel pre tých, ktorí neustále posúvajú svoje vlastné hranice na veľkých vzdialenostiach, rovnako ako pre tých, ktorí hľadajú bicykel spĺňajúci kritériá cestných pretekárskych strojov.

 

GRIP

Rám Sprintu je kompatibilný s pneumatikami s väčšou šírkou, než väčšina bicyklov podobnej kategórie konkurenčných značiek. Vďaka šírším plášťom sa zvyšuje komfort jazdy a priľnavosť s minimálnym vplyvom na efektivitu pedálovania alebo rýchlosť. Verzia s diskovými brzdami je schopná pojať pneumatiky až do rozmeru 700x32, zatiaľ čo model s klasickými čeľusťovými brzdami je kompatibilný s pneumatikami do rozmeru 700x28.

 

ESTETIKA DIZAJNU

Reťazové vzpery, nohy vidlice, hornú a dolnú rámovú trubku zdobí decentná, jemne sa opakujúca grafika loga Bianchi – s vybraným logom v kontrastnej farbe.

Sprint1

K dispozícii sú dve farebné prevedenia. Verzia v klasickej celeste farbe rámu s čiernymi polepmi a detailmi a čierna s celeste detailmi. Rám je vybavený vnútorným vedením kabeláže, vďaka čomu sú línie bicykla čisté.

 Sprint cover2

Staňte sa aj vy členom rodiny Bianchi a objavte vďaka modelu Sprint novú kolekciu 2020 už dnes v cenách od 1999,- eur.

 

Dostupné konfigurácie:

 

  •     SPRINT DISC - FORCE eTAP AXS 12sp
  •     SPRINT DISC - ULTEGRA 11sp
  •     SPRINT DISC - 105 11sp
  •     SPRINT - ULTEGRA 11sp
  •     SPRINT - 105 11sp