Bianchi sa stal oficiálnym sponzorom Giro d´Italia 2021

Bianchi sa stal oficiálnym sponzorom Giro d´Italia 2021

 10. máj'21

 

Druhý rok po sebe je Bianchi hrdým oficiálnym sponzorom GIRO D’ITALIA (8. - 30. MÁJA 2021) so  Specialissimou ako oficiálnym bicyklom Corsa Rosa.

 

Bianchi je pripravený vydať sa na novú cestu ako oficiálny sponzor 2021 Giro d’Italia od 8. do 30. mája 2021. Z Turína do Milána bude Bianchi tráviť tri týždne životom v „ružovej karavane“ ako oficiálny sponzor podujatia.

 

Giro d’Italia predstavuje pre Bianchi skvelú príležitosť spojiť sa s globálnym publikom fandiacemu Giro, ktoré v roku 2020 zahŕňalo 185 krajín a sociálnu komunitu 3,1 milióna používateľov. Ako najpopulárnejšia a najikonickejšia talianska súťaž na svete, slúži Giro ako dokonalý príklad hodnôt spoločnosti Bianchi založených na inováciách a inšpirácii.

  

Specialissima je pripravená stať sa hviezdou talianskych ciest

 

Počas troch týždňov závodu bude Bianchi Experience Center prítomné na štarte každej jednej etapy Corsa Rosa a dá fanúšikom príležitosť spoznať to najlepšie z technológie a inovácie značky. Fanúšikovia sa budú môcť priblížiť k vlajkovým modelom Bianchi vo viacerých disciplínach, vrátane originálneho modelu Oltre XR4 od Team BikeExchange, dobrodružného gravel modelu Arcadex a čerstvo predstavenej rodiny elektronických bicyklov e-Omnia.

 Bianchi specialissima giro

Špeciálne sa zameria aj na oficiálny bicykel 2021 Giro d’Italia, univerzál Specialissima. Ľahký karbónový rám, ktorý bol kompletne nanovo navrhnutý spoločnosťou Bianchi. Vyznačuje sa precíznou schopnosťou stúpať a vynikajúcou tuhosťou, takže všetka sila jazdca sa prenáša na cestu.

 

Bianchi je tiež oficiálnym partnerom Giro-E, podujatia zameraného na e-bike, ktoré vedie rovnakou trasou ako Giro d’Italia. Bianchi Aria E-reprezentuje model celej série Giro-E, ktorý ďalej predstavuje filozofiu Bianchi Lif-E a rozširuje prístupnosť a príťažlivosť cyklistiky pre nových používateľov.

 Spoločnosť Bianchi navyše dodá svoje bicykle technickej pomoci počas tour.

 

Simon Yates a jeho ružové sny

 Aj keď sa Specialissima postaví do centra pozornosti pri každom štarte Gira, čaká ju ťažká výzva spolu so Simonom Yatesom a tímom BikeExchange, ktorí budú útočiť na najvyšší tromf Gira, Maglia Rosa...

 Bikeexchange tim giro

Po zavŕšení úspechu Tour of the Alps sa Brit radí medzi najlepších uchádzačov o titul na Giro 2021 a jeho ambície budú podporené všestrannými kvalitami Specialissimi. Tím BikeExchange bude tiež vybavený Bianchi Reparto Corse s Oltre XR4 pre rovinné etapy so šprintérskymi finišmi, zatiaľ čo Aquila bude ich spojencom pre dve časovkárske etapy.

 

Silný tím podporí Yatesa v jeho snahe o triumf. Mikel Nieve - bývalý Giro King of the Mountains a talentovaný austrálsky vrchár Nick Schultz poskytnú dostatok podpory v horách, kde sa pravdepodobne budú preteky vyhrávať alebo prehrávať. Základnú zostavu dopĺňajú Michael Hepburn, Chris Juul-Jensen, Tanel Kangert, Cameron Meyer a Callum Scotson.

Fandite spolu s nami tímu BikeExchange na našom Facebooku Bianchi Slovensko a sledujte najčerstvejšie novinky prostredníctvom portálu Cyklonews.sk