BIANCHI Infinito XE - dostupná endurance novinka v sezóne 2020

BIANCHI Infinito XE - dostupná endurance novinka v sezóne 2020

 08. júl'19

BIANCHI rodina sa do sezóny 2020 rozrastá o mnoho nových modelov. Ikonický Sprint sme už predstavili. Teraz vám chceme predstaviť zástupcu endurance segmentu - nové Infinito XE. 

Nové INFINITO XE

 

Bianchi rozširuje modelový rad INFINITO o ďalší prírastok, model s označením XE ktorý si obľúbia najmä grandfondo jazdci, dbajúci nielen na výkon a pohodlie, ale aj dizajn.

 Infinito xe 1

Geometria modelu Infinito, dokonalého vytrvalostného modelu, ktorého vrchol predstavuje Infinito CV, poskytuje maximálny výkon s minimálnym namáhaním počas dlhých vzdialeností v sedle. 

Infinito XE je k dispozícii vo veľkostiach 47, 50, 53, 55, 57, 59 a 61 cm. Samotný karbónový rám disponuje hmotnosťou iba 1100 gramov a spolu s vidlicou vážiacou iba 420 gramov vám pomôže vychutnať si každé zatlačenie do pedálu.

 

Infinito XE je konštruované výhradne pre kotúčové brzdy s uchytením štandardu „flat mount“. Pevné osky vpredu (12x100mm) aj vzadu (12x142mm) v kombinácii s možnosťou použiť pneumatiky až do šírky 32 mm, vám posúžia na všetkých povrchoch.

Infinito xe 2

 

Čisté línie bicykla sú dosiahnuté vnútorným vedením kabeláže. Rám má aj špeciálnu sedlovku z hliníkovej zliatiny, ktorá bola vyvinutá pre maximálne efektívny a integrovaný vzhľad.

 

Vlastnosti nového modelu Infinito XE sú zachované aj pri rôznych veľkostiach rámu. Rôzne dĺžky zadnej stavby podľa zvolenej veľkosti znamenajú, že bicykel sa chová rovnako bez ohľadu na to, akú veľkosť si vyberiete.

Xe duo

 

BIANCHI Infinito XE je ľahký a pohodlný bicykel, ktorý je nielen funkčný, ale aj skvelo vyzerá. 

Presvedčiť sa o tom budete môcť už čoskoro v cenách už od 2 699,-€.